Категории
Quick Links

Имате нужда от помощ? Консултирайте се с оптик +359899111606

Желани
Сравни
0
0 позиция(и) - 0.00лв.
OpenCart Poco theme
0
Cart (0)
0 позиция(и) - 0.00лв.

Блог

Как да избера подходящите стъкла за очилата си?

Ако е настъпил моментът за нови очила, то съвсем логично на преден план вече е въпросът "какви точно стъкла да избера". Този помощник ще ви помогне да направите най-подходящия избор за стъкла в онлайн магазина на оптика Ирис.   Стъкла с антирефлексно покритие  Изписани са ви очила..

Как да разбера размерите на очилата?

  Чудите се дали очилата, които харесахте в оптика Ирис онлайн ще са подходящи като големина? Ако вече носите очила, разгледайте мерките изписани от вътрешната страна на дръжката. След продуктовия код следват размерите на рамката изписани в милиметри и подредени в следния ред: дължина на кръ..

Детски и юношески спортни очила

  Децата спортуват много в днешно време и имат възможността чрез спортуване да развият много свои умения и способности. Но спортовете крият рискове от контузии, освен това създават проблем пред децата с очила. В Ирис Оптика ще намерите очила разработени от компании за спортна екипиров..

Oфис стъкла. Какво представляват.

Прекарвате дълго време в офис среда и основното, което ползвате е близко и средно разстояние? В такъв случай сте забелязали, че виждането е затруднено с очила за близо във всички моменти в които ви е нужно виждане на малко по-далечно разстояние. Много от вас смятат, че решението е прогресивни очила,..

Лещи DESIO - как стоят на различни очи

  ЛЕЩИ НА СКЛАД С БЪРЗА ДОСТАВКА. ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0899111606   Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio има..

Лещи DESIO ATTITUDE - как стоят на тъмни очи

  Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio имате много възможности да експериментирате с цвета на очите си, но следващите с..

Най-общо за фотосоларните стъкла

    Фотосоларните стъкла за очила потъмняват от светлината, като изпълняват и слънцезащитни функции и възстановяват прозрачността си при липса на светлина. Те реагират не само на слънчевата светлина, но и на UV лъчите. Фотохромните стъкла (познати още и като хелиоматик, фотосоларн..

Какви са очилата с филтър за синя светлина?

  Какви са очилата с филтър за синя светлина?   Някои модели антирефлексни стъкла са екипирани със защитаващи от синьо-виолетовата светлина филтър - специален защитен слой намаляващ влиянието на вредната синя светлина срещаща се навсякъде в ежедневието както през деня в слънчевата..

Desio ATTITUDE тримесечни лещи (2-цветни) - как стоят на различни очи

    Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio имате много възможности да експериментирате с цвета на очите си, но сл..

Как да измеря междузеничното си разстояние (PD)?

За изработката на едни очила, нужни са не само точни диоптри, но и вашето междузенично разстояние.   КЪДЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ В рецептата се изписва с абревиатурата P.D. (pupilary distance). Има два основни начина, по които очните лекари измерват PD, бинокулярен и монокулярен. Бинокул..

Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)