Категории
Quick Links

Имате нужда от съдействие или консултация с оптик? +359899111606

Желани
Сравни
0
0 позиция(и) - 0.00лв.
OpenCart Poco theme
0
Cart (0)
0 позиция(и) - 0.00лв.

Блог

Как да поръчам слънчеви очила с диоптър?

В днешно време UV защита имат всички съвременни оптични лещи, но срещу силното слънце помагат само затъмнените лещи. Носите очила ежедневно, но този път са ви нужни затъмнени диоптрични очила? Това както се досещате не е готов продукт, но хубавото е, че имате възможност да го персонализирате. &nb..

Как да поръчам очила за компютър?

Прекарвате ли твърде много време на телефон, таблет или компютър? Важно е в такъв случай да ползвате очила с Blue Cut филтър. Oще за този вид стъкла можете да видите тук.   Как можете да поръчате? Лесно е. Кликнете на която и да е рамка и добавете стъкла. Дали oчилата ви ще са ..

Очила за шофиране. Какви са вариантите?

Налага ли ви се да шофирате често? Да? Ще ви помогнем да направите най-удачния избор. Тъй като шофиращите срещат затруднения и напрягат очите си основно в две ситуации, вариантите, които ще предложим ще разделим на две групи: — подходящи за дневно шофиране — подходящи за нощно шофиране. &nb..

Как да избера подходящите стъкла за очилата си?

Ако е настъпил моментът за нови очила, то съвсем логично на преден план вече е въпросът "какви точно стъкла да избера". Този помощник ще ви помогне да направите най-подходящия избор за стъкла в онлайн магазина на оптика Ирис.   Стъкла с антирефлексно покритие  Изписани са ви очила..

Как да разбера размерите на очилата?

Чудите се дали очилата, които харесахте в оптика Ирис онлайн ще са подходящи като големина? Ако вече носите очила, разгледайте мерките изписани от вътрешната страна на дръжката. След продуктовия код следват размерите на рамката изписани в милиметри и подредени в следния ред: дължина на кръжилото (ст..

Спортни очила за деца и възрастни

Страстта по спорта обхваща все повече хора, както малки така и възрастни. Чрез спортуване развиваме много свои умения и способности. Но спортовете крият рискове от контузии, освен това създават проблем пред децата с очила. Хората носещи очила са изправени пред сериозен проблем, тъй като са изправ..

Oфис стъкла. Какво представляват?

Прекарвате дълго време в офис среда и основното, което ползвате е близко и средно разстояние? В такъв случай сте забелязали, че виждането е затруднено с очила за близо във всички моменти в които ви е нужно виждане на малко по-далечно разстояние. Много от вас смятат, че решението е прогресивни очила,..

Лещи DESIO - как стоят на различни очи

  ЛЕЩИ НА СКЛАД С БЪРЗА ДОСТАВКА. ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0899111606   Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio има..

Лещи DESIO ATTITUDE - как стоят на тъмни очи

  Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio имате много възможности да експериментирате с цвета на очите си, но следващите с..

Най-общо за фотосоларните стъкла

    Фотосоларните стъкла за очила потъмняват от светлината, като изпълняват и слънцезащитни функции и възстановяват прозрачността си при липса на светлина. Те реагират не само на слънчевата светлина, но и на UV лъчите. Фотохромните стъкла (познати още и като хелиоматик, фотосоларн..

Какви са очилата с филтър за синя светлина?

  Какви са очилата с филтър за синя светлина?   Някои модели антирефлексни стъкла са екипирани със защитаващи от синьо-виолетовата светлина филтър - специален защитен слой намаляващ влиянието на вредната синя светлина срещаща се навсякъде в ежедневието както през деня в слънчевата..

Desio ATTITUDE тримесечни лещи (2-цветни) - как стоят на различни очи

    Всеки потребител на цветни лещи е имал затруднението да избере подходящ цвят за очите си и в търсене на "правилния цвят" е опитвал най-различни цветове. Естествено резултатът не винаги е лош. С лещите Desio имате много възможности да експериментирате с цвета на очите си, но сл..

Как да измеря междузеничното си разстояние (PD)?

За изработката на едни очила, нужни са не само точни диоптри, но и вашето междузенично разстояние.   КЪДЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ В рецептата се изписва с абревиатурата P.D. (pupilary distance). Има два основни начина, по които очните лекари измерват PD, бинокулярен и монокулярен. Бинокул..

Показани от 1 до 13 от 13 (1 страници)