Категории
Quick Links

Имате нужда от помощ? Консултирайте се с оптик +359899111606

Желани
Сравни
0
0 позиция(и) - 0.00лв.
OpenCart Poco theme
0
Cart (0)
0 позиция(и) - 0.00лв.

За насТелефон за връзка:

0899 111 606Работно време:
понеделник-петък:09:30 - 18:00 ч.
събота:09:30 - 13:300.
неделя: Почивен ден.
ГР. БУРГАС
ул. Христо Ботев 1.

Оптисимо ЕООД

ЕИК:204903598
Онлайн поръчки се обработват в работни дни.

Вече 30 години наша основна цел е удовлетворението на клиентите.www.blink.bg е уебсайт, онлайн-магазин, собственост на Ирис Оптика гр. Бургас, предоставящ от 2010 година и за първи път в България възможност на потребителите изцяло онлайн да изберат, пробват и поръчат диоптрични очила. Клиентите избират сами стъклата за своите очила по голям диапазон от характеристики на стъклото, както с рамка от онлайн магазина, така и със собствена.

Онлайн оптика Ирис се обслужва от екип, който не е анонимен и включва оптици с дългогодишен опит,  с които можете да се срещнете за консултация, да разговаряте на място или по телефон, както и да видите къде и как се изработват очилата ви.

В Ирис Оптика гр. Бургас можете да поръчате диоптрични очила със стъкла от водещи световни производители като: Essilor, Hoya, Rodenstock, Indo, Zeiss, Nikon и др.


Маркови слънчeви очилa и диоптрични рaмки, контактни лещи, цветни лещи и консумативи за тях, овлажняващи и профилактични капки за очи. Ще Ви предложим качествено обслужване, професионална консултация с подход към персоналните Ви нужди и предпочитания. 


Супер изгодни възможности за клиенти от гр. Бургас - можете да се възползвате от по-ниските цени онлайн и да изберете начин на доставка "получаване в оптиката или до Ваш адрес".


През всичките 30 години за нас винаги е било важно да бъдем в помощ на клиентите си, да отговорим на всички техни въпроси, да предоставим коректно отношение и бързо изпълнение.


Винаги сме на разположение за консултация както на място, така и чрез имейл. Можете да ползвате контактната форма на сайта, ще Ви отговорим изчерпателно.